Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore

Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore

Relatieplanet heeft als platform voor online dating de hoogste privacyscore van de Consumentenbond gekregen. Privacy is uiteraard een belangrijk aspect als je gegevens achterlaat op een datingsite. Dat vindt Relatieplanet ook en daar is er veel aandacht voor de veiligheid van leden. Het platform gaat op een integere manier met gegevens om en houdt het platform veilig. 

Hoogste privacyscore

Er zijn meerdere redenen waarom Relatieplanet de hoogste privacyscore heeft gekregen. Dat is onder meer te danken aan de handmatige controle van alle profielen. Ook foto’s die singles uploaden krijgen een handmatige check voordat deze te zien zijn. Een andere reden is dat de klantenservice zeven dagen per week te bereiken is. De openingstijden zijn van 09.00 tot 21.00 en de klantenservice is te bereiken per chat, mail en telefoon. Indien er bij leden het idee bestaat dat een profiel mogelijk onbetrouwbaar is of niet veilig dan kan daar melding van gemaakt worden. 

Er is dan sprake van een blokkade van het profiel en er vindt een onderzoek plaats. Verder bestaat er duidelijkheid over wat het platform met de gegevens van singles doet. Er is een uitgebreide privacyverklaring en cookie verklaring beschikbaar. Relatieplanet houdt de gegevens voor zichzelf en verkoopt geen gegevens aan andere partijen. Ook is er geen sprake van reclame van andere partijen op het datingplatform. Uiteraard is de datingsite ook aangesloten bij keurmerk Veilig Daten. De belangrijkste kernwaarden van Relatieplanet voor online daten zijn, veilig, betrouwbaar en serieus daten.

Gratis aanmelding en verdubbeling abonnement

Relatieplanet biedt singles in deze tijden die nogal onzeker zijn de mogelijkheid om van een aantrekkelijke actie te profiteren. De inschrijving op het platform voor online dating is altijd gratis en ook nu mogelijk. Daarnaast komt het platform iedereen tegemoet met een gratis verdubbeling van het abonnement. Dat betekent dat singles dubbel zo lang profiteren van alle gemakken die de site voor online dating te bieden heeft. Dat houdt onder meer in dat singles onbeperkt berichten kunnen versturen. Daarnaast is er onbeperkt toegang tot de singleprofielen en is het mogelijk foto’s te uploaden. 

Uiteraard is het eveneens mogelijk om onbeperkt foto’s van anderen te bekijken. Het is natuurlijk ook leuk om te weten wie jouw profiel bekijkt. Dat is dan ook een optie om gebruik van te maken. Er zijn tijdelijk geen fysieke events, maar in de toekomst komt daar weer verandering is. Leden van Relatieplanet krijgen dan weer net als altijd korting op de kosten voor deelname aan events. Verder is er nog een tijdelijk extraatje voor singles. Dat is dat leden de gelegenheid krijgen om een gesprek te starten met singles zonder abonnement. Het is dan ook ideaal om op dit moment een profiel aan te maken als single. Het is binnenkort namelijk ook alweer mogelijk om met singles af te spreken. Bijvoorbeeld door een date te laten plaatsvinden in een restaurant. Nu starten met online daten is straks in het echt daten met misschien wel de liefde van je leven. Probeer het maar eens, zodat je de kans om een leuke partner te vinden niet laat liggen.


Dating nieuws
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees
 • Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  Relatieplanet krijgt van Consumentenbond hoogste privacyscore
  18-05-2020 lees