Incognito modus voor online daten bij Lexa

Incognito modus voor online daten bij Lexa

Lexa is een groot en populair platform voor online dating dat diverse manieren biedt om de liefde te vinden. Zo is het onder meer mogelijk om met de incognito modus online profielen van singles te bekijken. De incognito modus voorziet in de optie om profielen te bezoeken, waarbij de gebruikers het bezoek niet zien. Zo surf je onder de radar op het platform voor online dating en zoek je naar een profiel dat bij je past. De incognito modus is overigens alleen beschikbaar bij een membership. De inschrijving bij Lexa zelf is wel altijd gratis en daarna bepaal je de abonnementsperiode.

Activeren van incognito modus

De incognito modus staat standaard uitgeschakeld. Zo hebben de singles zelf de controle in handen om deze modus te activeren. Dat maakt het mogelijk om op een anonieme manier op zoek te gaan naar de liefde. Deze werkwijze voorziet in de optie om een profiel naar eigen voorkeur op zichtbaar te zetten voor interessante profielen. Het biedt bovendien de gelegenheid om profielen perfect op je criteria aan te laten sluiten. Met het aanpassen van de eigen voorkeuren weet je zeker dat alleen singles die daaraan voldoen contact met je leggen. 

Zichtbaar profiel

Het is bij de aanmelding altijd belangrijk om een uitgebreid profiel als single op te stellen. Dat maakt de kans van slagen op een match nu eenmaal groter. Lexa zorgt voor een extra brede zichtbaarheid van dit profiel. Alle singles die zich hebben ingeschreven bij lokale varianten krijgen, zien het profiel eveneens. Het is aan de single zelf of deze dan gebruikmaakt van de beschikbare incognito modus. Veiligheid staat overigens hoog in het vaandel bij deze site voor online dating. Er is dan ook sprake van de hoogste prioriteit als het gaat om de bescherming van de gegevens. Zo vindt er bescherming plaats van persoonsgegevens en worden alle profielen geverifieerd. 

Op weg naar een match

De weg naar een match begint met te vertellen wie jijzelf bent. Een oprecht profiel met spontaan karakter en een beetje humor vormen de beste combinatie. Er hoeft geen uitgebreid levensverhaal te komen bij je profiel en met de zoekcriteria mag je best ruim zijn. Het invullen van zoekcriteria maakt de kans op een match veel groter. Zoekcriteria bepalen namelijk voor een deel wie je bent en wat je wilt en wat je interesses zijn. Des te meer criteria je invult des de groter is de kans een single contact met je opneemt. Er is dan meteen ook een goede basis om het gesprek aan te gaan. Bij het profiel is het overigens ook van belang om foto’s te plaatsen. Het is dan aan te raden om foto’s te delen, waarin de persoonlijkheid en de interesses het beste naar voren komen. Het is ook mogelijk om van de gedetailleerde zoekfunctie gebruik te maken. Dan neem jij het heft in handen en ga je op zoek naar een match. Wil je contact leggen dan is het handig om het gesprek te beginnen met een detail dat je uit het profiel hebt gehaald. 


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees