Live Coaching gericht op daten

Live Coaching gericht op daten

Live Coaching is een initiatief van Lexa en gericht op succesvol online daten. Op 24 juni is het weer zover en start het event Live Coaching. Uiteraard is dit een event op afstand en volg je alles op de voet via de livestream. Het is wel nodig om je op te geven en dat is mogelijk met je gebruikersnaam, mailadres, leeftijd en land.

Live Coaching

Het is natuurlijk handig om te weten wat Live Coaching is. In dit geval richt de coaching zich op succesvol daten. De stap van online daten naar een echte afspraak waarbij je elkaar persoonlijk ontmoet, voelt vaak als een reuzenstap. Het dan belangrijk dat je voldoende zelfvertrouwen hebt om een leuke date te hebben. Er zijn veel singles bij wie het nogal eens aan zelfvertrouwen ontbreekt. Daar is echter wat aan te doen door de livestream Lexa Live Coaching et volgen. Op deze manier krijg je meer zelfvertrouwen en is elke volgende date bij voorbaat al een succes. Het is dan helemaal mooi als ook nog eens blijkt dat het de liefde van je leven is.

Tevreden zijn met jezelf

Sta je wel eens bij jezelf stil en denk je dan na of je tevreden bent met jezelf? Daar ligt wel de sleutel naar succesvol online daten. Als je tevreden bent met jezelf dan straal je dat ook uit en dat is aantrekkelijk voor de ander. Het is daarom van belang dat je goed inzicht hebt in je eigen wensen, maar ook in je verwachtingen. De Lexa Live Coaching livestream is bij uitstek geschikt om je goed voor te bereiden op het daten. Er komen allerlei thema’s aan bod die betrekking hebben op dating.

Vragen en antwoorden

Het is mogelijk om tijdens de live stream vragen te stellen, waar je direct antwoord op krijgt. Indien je een inschrijving hebt bij Lexa is het gemakkelijk om vragen te stellen als je bent aangemeld. Indien je geen member bent, is het aan te raden om je gratis in te schrijven bij Lexa. Het is tijdens de Live Coaching sessie dan ook mogelijk om vragen te stellen. Er vindt controle plaat op alle vragen en er is geen garantie dat er op iedere vraag een antwoord volgt. Wil je meedoen, meld je dan aan voor de Live Coaching livestream die om 19.00 uur op 24 juni van startgaat.

Ook videocoaching

Lexa is online verder actief met videocoaching. Iedere week is het mogelijk om een nieuwe video met dating tips te bekijken. Elke video heeft een ander thema en behandelt een bepaald onderwerp. Ook komen er adviezen in voor, zoals het niet overhaast zijn in het nemen van beslissingen. De video’s zijn allemaal gericht om met daten echt iets te beginnen. De informatie, tips en adviezen uit de video’s zijn natuurlijk te gebruiken tijdens het online daten. Dan is de theorie meteen in de praktijk uit te voeren. Inschrijving bij Lexa is gratis net als het volgen van de video’s. Er staan al veel video’s op, zodat singles meteen kunnen beginnen met kijken. 


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees