Er zijn weer dating events

Er zijn weer dating events

Het coronatijdperk heeft de dating events platgelegd. Online daten was en is nog altijd mogelijk, maar het is wel zo leuk om elkaar in het echt te ontmoeten. Dat is dan binnenkort ook weer mogelijk, want er staan dating events op de planning. 

Binnenkort het Sunset Cruise event

Relatieplanet is een van de eerste platforms voor online dating waar weer events op de planning staan. De Sunset Cruise is een event dat binnenkort plaatsvindt. Noteer de datum 10 juli alvast maar in de agenda en houd deze dag vrij. Op vrijdag 10 juli is het namelijk tijd voor de Sunset Cruise voor singels. De vertreklocatie is Bataviahaven in Lelystad en je vaart mee op het zeilschip Bounty. Uiteraard is er tijdens het event sprake van het volgen van de richtlijnen, zoals deze door het RIVM zijn opgesteld. Het is namelijk wel belangrijk dat het zeiluitje op een verantwoorde en veilige manier plaatsvindt.

Gooi de trossen maar los

De trossen gaan los om 19.300 uur en pas om 23.00 uur meert het schip weer aan in de haven van Lelystad. Je mag al eerder aan boord, want iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. De ontvangst gaat gepaard met een hapje en een drankje. De bemanning voorziet iedereen van borrelhapjes en een tosti. Dat zit bij de prijs in net als koffie, thee en water. Op het dek zijn rode zitkussens te vinden om je gedurende de reis comfortabel te nestelen. Je hoeft niet steeds op je plek te blijven, want aan de bar is een drankje te halen. Dat is natuurlijk bij uitstek ook een locatie om met andere singels in gesprek te komen. 

Het tijdstip van uitvaren en terugkomst maakt het mogelijk om op een bijzondere manier de zonsondergang mee te maken. Dat is al een belevenis op zich, maar de aanwezigheid van andere singles en de gezellige crew zijn het belangrijkst. Mag je graag dansen? Dan is deze Sunset Cruise daar eveneens perfect voor. Het dek biedt alle gelegenheid om dansmoves te maken op moderne muziek. De prijs voor een avond vermaak, zeilreis en kans om de liefde van je leven te ontmoeten valt mee. Je betaalt namelijk maar 59 euro per persoon. Lidmaatschap van Relatieplanet is wel verplicht om je aan te melden. Doe dat snel, want het zeilschip laat natuurlijk maar een beperkt aantal mensen toe.

Toch liever een online event? 

Heb je nog niet echt de wens om naar een event toe te gaan? In dat geval is het voor mannen eerst nog mogelijk om een gratis online workshop te volgen. Deze workshop is op zaterdag 4 juli te volgen en duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Je volgt de workshop voor mannen gewoon vanuit je eigen huis. De webinar WeSocialMEN is vernieuwd en leert je hoe je binnen een jaar een relatie start met een partner die echt bij je past. Meer dan de helft van de mannen die deelneemt, heeft binnen een jaar een relatie. Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan.


Dating nieuws
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees