Wandeldate met chatbot Summer Journey

Wandeldate met chatbot Summer Journey

De zomer is natuurlijk bij uitstek een seizoen om te daten en een vlam te vinden om de rest van je leven mee te delen. Dat vindt Lexa ook en daarom is het zomerseizoen op een speciale manier ingeleid. Er is namelijk een originele datingactiviteit gelanceerd in de vorm van Summer Journey. Het betreft een wandeldate op basis van een chatbot, waarbij je op een unieke manier met je date de leukste plekjes ontdekt.

Summer Journey in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

De Summer Journey aan de hand van een chatbot is in drie grote steden beschikbaar. Zo ontdek je de meest romantische plekjes in Amsterdam of in Rotterdam of misschien wel in Utrecht. Kies maar waar je heen wilt met je date. De wandeldate speelt zich met de chatbot real-time af en de chatbot is dan ook meteen je gids die je overal langs leidt. Bovendien vormt de Facebook Messenger chatbot tijdens het wandelen ook meteen een veelzijdige inspiratiebron. 

Start van de wandeling

Je ontmoet elkaar misschien wel voor het eerst in het echt nadat je bijvoorbeeld via online dating bij Lexa een match hebt. Dan is het ideaal om tijdens deze eerste ontmoeting en het begin van de Summer Journey het ijs wat te breken. Ook daar heeft de chatbot aan gedacht, waarbij er sprake is van een vraag die als ijsbreker dient. Op deze manier leer je elkaar direct al een heel klein beetje beter kennen. Verloopt de date wat stroef en wil je gebruikmaken van een troef? Dat kan want er is een hulplijn beschikbaar om je date even wat extra pit te geven als dat nodig is. Het leuke is bovendien dat de chatbot voor de Summer Journey geheel gratis is te gebruiken door idereeen.

Facebook Messenger chatbot

‘Start de Summer Journey’. Dat voer je in de chatbot in om de wandeldate te starten. Je loopt langs romantische plekken en krijgt daarover ter plekke vragen of weetjes van de chatbot. Wil je extra hulp dan voer je gewoon ‘Hulplijn AAN’ in en je krijgt vragen om de date te boosten. De wandeldate is speciaal door Lexa ontwikkeld om in deze tijden, waarin daten wat lastiger is toch leuke opties te bieden. Het is ook gewoon een origineel idee om een eerste date te starten. Je gaat waarschijnlijk op dit moment toch minder comfortabel in een restaurant een eerste date hebben. Bovendien is het zo dat je tijdens het wandelen elkaar veel kan vertellen en als er een stilte valt, is er nog altijd de hulplijn. Ook is het extra leuk om romantische plekken van een stad als Rotterdam, Utrecht of Amsterdam te ontdekken. 

Online daten

Ben je op dit moment aan het online daten dan heb je natuurlijk meteen een ideaal voorstel om elkaar in het echt te ontmoeten. Vertel je match over deze Summer Journey van Lexa en maak meteen een afspraak om aan de wandeldate te beginnen. Overigens is de chatbot voor deze originele en unieke wandeldate wel alleen in de Nederlandse taal te gebruiken.


Dating nieuws
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees