Gratis training online daten voor singles

Gratis training online daten voor singles

Het is hartje zomer en een prima periode om de tijd te nemen en als single op zoek te gaan naar de liefde. Het tegenkomen van een leuke partner gaat niet zo vaak vanzelf. Daarom is het handig om het geluk zelf een handje te helpen. Een eerste stap is de aanmelding bij een platform voor online dating. Een tweede stap is om alle middelen te gebruiken die je krijgt aangereikt. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om via Relatieplanet gratis een online training te volgen. Er is zowel een training voor single mannen als voor single vrouwen.

Klaar voor een relatie?

Ben je als single klaar voor een relatie, maar lukt het niet om echt een partner te vinden om de rest van je leven mee te delen. In dat geval komt de gratis online training voor singles uitstekend van pas. Bijvoorbeeld als je als man maar heel weinig reacties ontvangt bij online dating. Of als het lastig is om een gesprek aan de gang te houden. Of als een eerste date geslaagd lijkt, maar een tweede date er nooit van lijkt te komen. Als je klaar bent voor een relatie, maar je nog geen succes hebt, is het tijd om de zaken anders aan te pakken. Als man volg je dan de online training voor single mannen. Ben je een vrouw en raak je vermoeid van de standaard zinnetjes van mannen? Wil je geen tijd besteden aan een date waarvan je vooraf eigenlijk al weet dat het toch niets wordt? In dat geval is het voor jou aan te raden om de gratis online training speciaal voor single vrouwen te volgen. De data van de online trainingen zijn voor mannen en vrouwen gelijk. Je hebt de keuze om op 2, 5 of op 6 september gratis de training te volgen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want het gaat hier om een online training.

Webinar in samenwerking met WeSocialMEN

De online training organiseert Relatieplanet in samenwerking met WeSocialMEN. De training is thuis te volgen en je leert als man tijdens de webinar onder meer om op een authentieke manier contact te leggen. Het doel daarvan is dat je meer reacties krijgt en gesprekken aan de gang houdt. Als vrouw leer je tijdens de online training om gesprekken op een soepele manier te laten verlopen. Ook ontdek je sneller of de man waarmee je contact hebt voor jou echt een goede match is. De insteek van de online training voor mannen en vrouwen verschilt een beetje van elkaar, maar er zijn ook overeenkomsten. Bijvoorbeeld wat de drie kernzaken zijn om een met een gezonde relatie van start te gaan. Ook is de training erop gericht om je te laten ontdekken wat je van een toekomstige partner verwacht. Speciaal voor mannen is er aandacht om een krachtiger zelfbeeld en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ook leer je hoe je een gesprek online start en gaande te houden. Vrouwen ontdekken onder meer wat de reden is waarom zij verkeerde mannen aantrekken. Ook is er aandacht voor het aantrekken van de juiste mannen. De aanmelding voor de online training verloopt via het platform van Relatieplanet.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees