Zomeractie bij Relatieplanet van start

Zomeractie bij Relatieplanet van start

Relatieplanet komt als platform voor online dating regelmatig met leuke verrassingen. Ook deze keer staat er weer wat op het programma. De zomeractie is namelijk van start gegaan bij Relatieplanet. Alle singles die de liefde zoeken en daar in de zomer mee beginnen, hebben daar profijt van.

Zomeractie Relatieplanet

De zomeractie is niet voor niets door Relatieplanet in het leven geroepen. De zomer is natuurlijk bij uitstek het seizoen om de liefde te zoeken en te vinden. Laat de liefde maar bloeien in de zomer. Om alle singles op weg te helpen, is het platform met de zomeractie gestart. Alle singles hebben al de kans om via de site voor online dating de liefde te vinden. Het is door de zomeractie alleen nog een stukje gemakkelijker en daardoor is de kans op succes eveneens groter. Hoe heerlijk is het vooruitzicht dat je misschien straks wel op een zwoele zomeravond samen met de liefde van je leven op een terrasje zit. Wat houdt de zomeractie concreet in? De zomeractie betekent een zomer vol kortingen en profiteren van vele voordelen. 

Voordelen zomeractie

Een van de voordelen van de zomeractie van Relatieplanet is dat deelnemers de kans krijgen om onbeperkt met singles te chatten. Een ander voordeel is dat iedereen de mogelijkheid heeft om te zien wie het eigen profiel heeft bekeken. Daarnaast is er nog een groot voordeel verbonden aan deze leuke actie. Singles hebben namelijk de mogelijkheid om zelf in te stellen door wie zij willen worden benaderd.

Zo zit het met de kortingen

De zomeractie biedt meerdere voordelen om als single van te profiteren. Het gaat namelijk om een betaald membership en dan profiteer je altijd al van meer voordelen. De zomeractie gaat echter ook gepaard met extra kortingen. Het is voor singles die net willen beginnen met online daten ideaal om van deze actie gebruik te maken. Bijvoorbeeld om het online daten bij een betrouwbare site een keer uit te proberen. In dat geval is de keuze voor een maandabonnement simpel te maken. Daar is een aantrekkelijke korting op van toepassing. De zomeractie zorgt voor een prijsverlaging van 24,95 euro naar 16,65 euro voor een maandabonnement.

Langer online daten

Wie langer online wil daten en van de zomeractie wil profiteren, heeft de keuze uit langere abonnementen. Bijvoorbeeld door een abonnement van drie maanden te nemen. De prijs wordt dan verlaagd van 14,95 euro per maand naar 9,69 euro per maand. Wie ook na de zomer nog wil daten, kiest gewoon voor een nog langer abonnement. Er is een optie om een abonnement bij Relatieplanet van zes maanden te nemen. De prijs van het betaald membership daalt in dat geval van 9,95 euro per maand naar 6,65 euro per maand. De zomeractie maakt het mogelijk om online leuke contacten te leggen. Het is wel eerst nodig om gratis een profiel aan te maken. Daarmee leg je de basis om online te daten en daarna heb je de mogelijkheid om meteen van de zomeractie te profiteren. Het is namelijk nodig om je eerst te registreren en dat is altijd gratis.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees