Upgrade voor online dating platform Relatieplanet

Upgrade voor online dating platform Relatieplanet

Relatieplanet is een van de grotere platforms voor online dating in Nederland. Zo zijn er maar liefst 70.000 actieve leden die op zoek zijn naar de liefde. Het platform gaat met de tijd heeft en voorziet de website en de app in een upgrade. In het begin van de maand september gaat zowel de nieuwe app als het nieuwe online platform live. Members hoeven verder niets te doen behalve natuurlijk doorgaan met online daten om de liefde te vinden. Relatieplanet doet het alles aan om in Nederland het beste platform voor online dating te blijven. Bij de vernieuwing is er bovendien rekening gehouden met feedback van members. Er zijn drie onderdelen te bestempelen als de belangrijkste verbeteringen, zoals verbeterde gebruikerservaring en nieuwe chatfuncties.

Belangrijkste verbeteringen

De vernieuwing van het platform betekent onder meer dat er sprake is van verbeterde chatfuncties. Dat niet alleen, want ook de zoekfuncties zijn verbeterd. Alles is erop gericht om het de gebruikers van het platform zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hierdoor is de gebruikerservaring uiteraard meteen ook geoptimaliseerd. Bovendien is het dankzij het nieuwe platform mogelijk om indien nodig in bepaalde situaties veel sneller verbeteringen aan te brengen. Het allerbelangrijkste is dat het met de upgrade nog veel gemakkelijker is om met nieuwe mensen kennis te maken. Het draait tenslotte allemaal om het vinden van de liefde tijdens online dating.

Dit is handig om te weten

Het is in elk geval handig om te weten dat members geen actie te hoeven ondernemen. De nieuwe versie van zowel het online platform als de app gaan vanzelf live. Je hoeft ook geen aanpassingen te doen aan je inloggegevens. Of bijvoorbeeld opnieuw een profieltekst te schrijven en je voorkeuren opnieuw op te geven. Dat hoeft allemaal niet net als dat je abonnement ook gewoon hetzelfde blijft. Je hoeft niet bang te zijn dat je chatgesprekken ineens allemaal verdwenen zijn. Ook die blijven zichtbaar en actief om weer verder te chatten waar je gebleven was. 

Profielfoto in vierkant formaat

Er is misschien een klein puntje waar je nog even mee aan de slag moet. Relatieplanet zorgt er met de upgrade namelijk voor dat de profielfoto’s een vierkant formaat krijgen. Dat betekent dat de bestaande foto’s in een vierkant geknipt gaan worden. Dit heeft natuurlijk tot gevolg dat de foto er niet meer zo uitziet als eerst. Daar is wel wat aan te doen, want een profielfoto is altijd naar eigen wens en voorkeuren aan te passen. Dus schrik niet als je opeens de bovenkant van je weelderige haarbos niet meer op de vierkante foto ziet. Die is er afgeknipt en wil je het anders dan pas je het gewoon aan. Ben je nog geen member van Relatieplanet, maar wil je wel de liefde van je leven vinden? In dat geval is het altijd mogelijk om je gratis aan te melden. Je maakt dan meteen kennis met het vernieuwde platform en met de vernieuwde app. Kies je voor een full membership dan zijn alle functionaliteiten voor je beschikbaar.


Dating nieuws
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees
 • Gratis training online daten voor singles
  Gratis training online daten voor singles
  17-08-2020 lees
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees