Beter voorbereiden op date

Beter voorbereiden op date

Yvon van Dorp en Carla Bol zijn een bedrijf gestart omdat zij zich afvroegen hoe het nou toch kon dat sommige singles maar niet aan een date kwamen. Het bedrijf wat ze opgestart hebben laat single mensen zelf onderzoeken wat zij op dat moment nodig hebben om een geschikte partner te vinden.

Bol benadrukt dat het geen datingbureau is. De mensen die zich aanmelden bij het bedrijf, willen aan de slag met zichzelf, en gaan dit ook doen. Ze gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bereid ik me voor op het daten?. Het gaat vooral om goed naar jezelf kijken en reflecteren. Hoe moet ik communiceren, hoe zie ik mezelf zijn vragen die er gesteld gaan worden. Er worden geen fouten benadrukt die de singles hebben begaan tijdens eerdere dates. Sommige mensen weten niet hoe ze overkomen op andere mensen en wat hier dan de gevolgen van kunnen zijn.

Als je als vrouw heel wanhopig en wantrouwig bent, en je bent van binnen heel erg onzeker, dan komt dit ook zo over op de man waarmee je aan het daten bent. Je kunt hiervoor een workshop volgen. De workshop beslaat een hele dag in twee delen. In het eerste deel ga je op zoek naar jezelf. Wat wil jij? Wat verwacht jij? Als je dit kunt beantwoorden, kun je op zoektocht gaan naar iemand die daaraan voldoet. Deze workshops gebeuren in groepsverband.
Er worden ook gezorgd voor vervolgworkshops of je kunt ook een beroep doen op extra coaching.

Het is goed om naar jezelf te kijken voordat je aan het daten slaat. Dit kan met, maar ook zonder een workshop. Je moet jezelf eerst goed kennen om te beslissen wie er goed bij jou past, en wat jij in een relatie verwacht. Een goed advies is om niet zomaar in het diepe te springen, maar eerst een goede voorbereiding te doen.


Dating nieuws
 • Single 50plussers actief met online dating
  Single 50plussers actief met online dating
  21-05-2018 lees
 • Daten op het water met Relatieplanet
  Daten op het water met Relatieplanet
  14-05-2018 lees
 • Flirten en dates checken populair in sportschool
  Flirten en dates checken populair in sportschool
  07-05-2018 lees
 • Onderzoek naar nepprofielen bij sites voor online dating
  Onderzoek naar nepprofielen bij sites voor online dating
  23-04-2018 lees
 • Geluksgevoel singles groter bij vrouwen
  Geluksgevoel singles groter bij vrouwen
  16-04-2018 lees