Beter voorbereiden op date

Beter voorbereiden op date

Yvon van Dorp en Carla Bol zijn een bedrijf gestart omdat zij zich afvroegen hoe het nou toch kon dat sommige singles maar niet aan een date kwamen. Het bedrijf wat ze opgestart hebben laat single mensen zelf onderzoeken wat zij op dat moment nodig hebben om een geschikte partner te vinden.

Bol benadrukt dat het geen datingbureau is. De mensen die zich aanmelden bij het bedrijf, willen aan de slag met zichzelf, en gaan dit ook doen. Ze gaan op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bereid ik me voor op het daten?. Het gaat vooral om goed naar jezelf kijken en reflecteren. Hoe moet ik communiceren, hoe zie ik mezelf zijn vragen die er gesteld gaan worden. Er worden geen fouten benadrukt die de singles hebben begaan tijdens eerdere dates. Sommige mensen weten niet hoe ze overkomen op andere mensen en wat hier dan de gevolgen van kunnen zijn.

Als je als vrouw heel wanhopig en wantrouwig bent, en je bent van binnen heel erg onzeker, dan komt dit ook zo over op de man waarmee je aan het daten bent. Je kunt hiervoor een workshop volgen. De workshop beslaat een hele dag in twee delen. In het eerste deel ga je op zoek naar jezelf. Wat wil jij? Wat verwacht jij? Als je dit kunt beantwoorden, kun je op zoektocht gaan naar iemand die daaraan voldoet. Deze workshops gebeuren in groepsverband.
Er worden ook gezorgd voor vervolgworkshops of je kunt ook een beroep doen op extra coaching.

Het is goed om naar jezelf te kijken voordat je aan het daten slaat. Dit kan met, maar ook zonder een workshop. Je moet jezelf eerst goed kennen om te beslissen wie er goed bij jou past, en wat jij in een relatie verwacht. Een goed advies is om niet zomaar in het diepe te springen, maar eerst een goede voorbereiding te doen.


Dating nieuws
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees
 • Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  02-03-2020 lees
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees