Handboek over online daten

Handboek over online daten

Renzo Verwer, een actieve dater sinds 2003, heeft een boek geschreven dat binnenkort in de winkels verschijnt. Zijn boek, genaamd: “De liefdesmarkt – een handboek” is gebaseerd op zijn echte datingleven. Hij vertelt op een openhartige manier over zijn eigen ervaringen met online daten. Hij doet niet anders voor dan hij is, en bij bespaart de vrouwen met wie hij (bijna) afspraken heeft gehad ook niet. Soms leidde het e-mailcontact wat hij had met dames al tot afwijzing, heel af en toe had hij seks, en nog nooit heeft het een relatie opgeleverd.

Renzo zegt het boek geschreven te hebben omdat er naar zijn mening teveel aandacht wordt besteed aan het daten, liefdes en relaties vanuit het vrouwelijke perspectief. Altijd staat de vrouw centraal, aldus Verwer. Maar in bijna elke leeftijdscategorie zijn er meer mannen die vrijgezel zijn dan vrouwen.
“Mannen doen niks goed, ze doen alles verkeerd. Ze zijn meer tijd kwijt aan hobby’s dan aan wat anders en tonen geen emoties en gevoelens. Ze zijn maar op één ding uit, en dat is seks.” Dit is het algemene oordeel wat vrouwen van mannen hebben.

Renzo had niet echt zin om online te daten. Hij vertelt tegen een vriend dat hij geen zin heeft in afwijzingen, al het gedoe en de grote moeite. Elke keer naar een online datingsite om te kijken wie er nu weer voor je klaarstaat. Deze vriend heeft hem toch overgehaald om het wel te doen. Hij zegt: “Vrouwen zijn de oplossing van je probleem en zijn ook de oorzaak van je nieuwe probleem. Het is altijd wel iets. Maar seks is goed voor de man”.

Renzo Verwer gaat er helemaal op in. Hij maakt mooie profielen van zichzelf en het werkt: veel vrouwen reageren. Maar snel gaat het fout, het gaat niet de diepgang in. Wat Renzo of zijn date wil, blijft onuitgesproken. Het blijkt later toch niet te klikken volgens de vrouwen.

Renzo komt tot de conclusie dat de datingmarkt kei en keihard is. Je moet uniek zijn en dat was Renzo vanwege zijn eerlijkheid. Hij beschrijft zijn mislukkingen die hij heeft meegemaakt.
In het boek komt één fantastische ervaring naar voren: mooie Margriet. Een vrouw waar hij nog steeds met veel liefde aan denkt.

Een mooi boek van Renzo Verwer over de online datingmarkt. Vanaf 15 april ligt het boek in de winkels.


Dating nieuws
 • Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  Ideale tijd om met online daten te beginnen met 50 procent korting
  16-03-2020 lees
 • Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  Speciale avond voor singles tijdens Amsterdam Cocktail Week
  02-03-2020 lees
 • Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  Laatste kans verdubbeling abonnement door Pepper
  17-02-2020 lees
 • Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  Doe mee met de Muiderslot wandeling of ander single event
  03-02-2020 lees
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees