Datingsite introduceert iPhone app

Datingsite introduceert iPhone app

Met een nieuwe gratis iPhone app van datingsite Knuz kun je nu ook gratis daten met je mobiele telefoon. De app bevat een uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om direct contact te leggen. Ook een Android app is in de maak en deze zal binnenkort worden uitgebracht.

Gratis

Volgens de mensen achter Knuz zelf, Koen en Sonja Kastermans, is hun iPhone app de eerste in zijn soort van een gratis Nederlandse datingsite. Je kunt er profielen op zoeken van andere gebruikers en direct contact leggen. Als je wilt hoef je ook nooit in te loggen via de normale website, je kunt in de app een profiel aanmaken en je account gebruiken om het gehele online dating proces te doorlopen.

Kinderziektes

Inmiddels worden er ook al een aantal foutjes gemeld door gebruikers van de Knuz app. Zo zou van iedereen in het bestand getoond worden dat ze een kind hebben, ook wanneer dit niet zo is. De hoofdfuncties werken echter al goed, het is de verwachting dat er snel een update zal plaatsvinden die de kleine foutjes zal gladstrijken.

Knuz

Knuz is een volledig gratis datingsite, er wordt geen geld verdiend aan de gebruikers zelf maar alleen met reclame via e-mail en banners op de website. Wie via Knuz.nl date wordt verwacht dat hij of zij alleen op zoek is naar een waardevolle vriendschap of relatie. Profielen van mensen die zich daar niet aan houden worden dan ook zonder pardon van de site verwijderd, hier wordt door een fanatiek groepje moderators streng op gelet.


Dating nieuws
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees
 • Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  Uniek event voor singles in Hortus Botanicus Escape Room
  01-10-2018 lees
 • Falll in love promotie bij Pepper
  Falll in love promotie bij Pepper
  24-09-2018 lees
 • Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  Relatieplanet voorziet in tips voor veilig daten
  17-09-2018 lees