Datingsite introduceert iPhone app

Datingsite introduceert iPhone app

Met een nieuwe gratis iPhone app van datingsite Knuz kun je nu ook gratis daten met je mobiele telefoon. De app bevat een uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om direct contact te leggen. Ook een Android app is in de maak en deze zal binnenkort worden uitgebracht.

Gratis

Volgens de mensen achter Knuz zelf, Koen en Sonja Kastermans, is hun iPhone app de eerste in zijn soort van een gratis Nederlandse datingsite. Je kunt er profielen op zoeken van andere gebruikers en direct contact leggen. Als je wilt hoef je ook nooit in te loggen via de normale website, je kunt in de app een profiel aanmaken en je account gebruiken om het gehele online dating proces te doorlopen.

Kinderziektes

Inmiddels worden er ook al een aantal foutjes gemeld door gebruikers van de Knuz app. Zo zou van iedereen in het bestand getoond worden dat ze een kind hebben, ook wanneer dit niet zo is. De hoofdfuncties werken echter al goed, het is de verwachting dat er snel een update zal plaatsvinden die de kleine foutjes zal gladstrijken.

Knuz

Knuz is een volledig gratis datingsite, er wordt geen geld verdiend aan de gebruikers zelf maar alleen met reclame via e-mail en banners op de website. Wie via Knuz.nl date wordt verwacht dat hij of zij alleen op zoek is naar een waardevolle vriendschap of relatie. Profielen van mensen die zich daar niet aan houden worden dan ook zonder pardon van de site verwijderd, hier wordt door een fanatiek groepje moderators streng op gelet.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees