Russische vrouwen daten

Russische vrouwen daten

Op internationale datingsites kom je geregeld Russische vrouwen tegen die hopen op contact met mannen uit Westerse landen. Een Australische website deed onderzoek naar deze groep vrouwen, en de mannen die ze hopen te strikken.

Vrouwen uit Rusland
Wat wel duidelijk wordt uit de resultaten van de enquête is dat Russische vrouwen veel uiteenlopende redenen geven om graag een Westerse man te willen. Sommige zijn praktisch van aard, zo geven veel vrouwen aan dat er in Rusland meer vrouwen zijn dan mannen en het dus lastig is om in eigen land een partner te vinden. Maar er schuilt naar eigen zeggen van de vrouwen soms ook meer achter. Zo geeft een deel aan dat Russische mannen hun vrouw meestal erg slecht behandelen. Mannen uit Westerse landen nemen volgens hen het huwelijk en de verplichtingen die daarbij horen veel serieuzer.

De mannen
Mannen hebben over het algemeen vrij oppervlakkige redenen om een bruid uit Rusland te ambiëren. Zo zouden Russische vrouwen gemiddeld genomen slanker en aantrekkelijker zijn dan Westerse vrouwen. Ook zouden ze minder materialistisch zijn en het gezin meer centraal stellen. Sommige mannen geven echter ook gewoon toe dat ze vanwege hun uiterlijk of sociale status moeite hebben met het vinden van een partner in eigen land.

Oplichters
Wie via een datingsite contact zoekt met een Russische vrouw moet er wel voor oppassen dat hij niet wordt opgelicht. Zo zond EenVandaag onlangs nog een reportage uit waaruit bleek dat sommige vrouwen alleen maar geld willen verdienen aan Westerse mannen. Zodra een vrouw vraagt om geld naar haar op te sturen is de kans groot dat het geen romantisch avontuur is, maar juist een poging om geld uit je zak te kloppen.


Dating nieuws
 • Als single naar Oerol met Relatieplanet
  Als single naar Oerol met Relatieplanet
  20-01-2020 lees
 • Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  Januari uitstekende maand om met online daten te starten
  06-01-2020 lees
 • Lexa maakt van daten voor singles een event
  Lexa maakt van daten voor singles een event
  16-12-2019 lees
 • Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  Relatieplanet in 2019 weer Website van het Jaar
  02-12-2019 lees
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees