Russische vrouwen daten

Russische vrouwen daten

Op internationale datingsites kom je geregeld Russische vrouwen tegen die hopen op contact met mannen uit Westerse landen. Een Australische website deed onderzoek naar deze groep vrouwen, en de mannen die ze hopen te strikken.

Vrouwen uit Rusland
Wat wel duidelijk wordt uit de resultaten van de enquête is dat Russische vrouwen veel uiteenlopende redenen geven om graag een Westerse man te willen. Sommige zijn praktisch van aard, zo geven veel vrouwen aan dat er in Rusland meer vrouwen zijn dan mannen en het dus lastig is om in eigen land een partner te vinden. Maar er schuilt naar eigen zeggen van de vrouwen soms ook meer achter. Zo geeft een deel aan dat Russische mannen hun vrouw meestal erg slecht behandelen. Mannen uit Westerse landen nemen volgens hen het huwelijk en de verplichtingen die daarbij horen veel serieuzer.

De mannen
Mannen hebben over het algemeen vrij oppervlakkige redenen om een bruid uit Rusland te ambiëren. Zo zouden Russische vrouwen gemiddeld genomen slanker en aantrekkelijker zijn dan Westerse vrouwen. Ook zouden ze minder materialistisch zijn en het gezin meer centraal stellen. Sommige mannen geven echter ook gewoon toe dat ze vanwege hun uiterlijk of sociale status moeite hebben met het vinden van een partner in eigen land.

Oplichters
Wie via een datingsite contact zoekt met een Russische vrouw moet er wel voor oppassen dat hij niet wordt opgelicht. Zo zond EenVandaag onlangs nog een reportage uit waaruit bleek dat sommige vrouwen alleen maar geld willen verdienen aan Westerse mannen. Zodra een vrouw vraagt om geld naar haar op te sturen is de kans groot dat het geen romantisch avontuur is, maar juist een poging om geld uit je zak te kloppen.


Dating nieuws
 • Zomeractie bij Relatieplanet van start
  Zomeractie bij Relatieplanet van start
  03-08-2020 lees
 • Wandeldate met chatbot Summer Journey
  Wandeldate met chatbot Summer Journey
  20-07-2020 lees
 • Er zijn weer dating events
  Er zijn weer dating events
  01-07-2020 lees
 • Live Coaching gericht op daten
  Live Coaching gericht op daten
  15-06-2020 lees
 • Incognito modus voor online daten bij Lexa
  Incognito modus voor online daten bij Lexa
  03-06-2020 lees