De perfecte profielfoto

De perfecte profielfoto

De perfecte foto vinden voor op je profiel bij een datingsite is nog een stuk lastiger dan je denkt. CNN zette op een rijtje wat moet je toch vooral maar niet moet doen.

Ga niet met kinderen op de foto als je die niet hebt
Veel mannen denken terecht dat het belangrijk is om gevoelig over te komen. Probeer dat effect echter niet te bereiken door met kinderen op de foto te gaan. Wanneer de kinderen niet van jou zijn wekt dit namelijk nog wel steeds die indruk. Veel singles zullen hierdoor hun interesse verliezen. Zijn het je eigen kinderen en ben je stiekem op zoek naar een nieuwe papa of mama? Ga dan natuurlijk vooral je gang!

Gebruik geen groepsfoto als profielfoto
Het gebruiken van een foto waarop je met meerdere mensen staat is niet aan te raden. Ten eerste kan er verwarring ontstaan over wie jij zelf nu precies bent. Maar natuurlijk bestaat ook altijd het gevaar dat je vrienden of vriendinnen knapper zijn dan jij zelf en dat is niet iets om mee te koop te lopen!

Gebruik niet je minst slechte foto
Blader niet door een mapje met hopeloze foto\\\'s op zoek naar de minst slechte.  Dan kun je nog het beste je eigen foto maken voor op je profiel. Daar hoef je geen professionele fotograaf voor te zijn. Onderzoek wijst namelijk uit dat ook met de telefoon gemaakte fotos een goede respons krijgen. Mits ze tenminste de persoon in kwestie goed uit laten komen. Het is dus wel aan te raden het resultaat eerst door een goede vriend of vriendin te laten beoordelen.

Toon niet alleen je lijf
De beste reacties krijg je op gewone datingsites nog altijd met een leuke foto waar ook gewoon je gezicht op staat. Mannen die alleen hun gespierde bovenlijf laten zien hoeven niet te rekenen op meer dan een casual date. Als je daar gewoon op uit bent is er natuurlijk helemaal niks op tegen.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees