Nieuwe datingsite Chris van Tuijl

Nieuwe datingsite Chris van Tuijl

De succesvolle internetondernemer Chris van Tuijl start binnenkort met een nieuwe datingsite. Eerder verkocht hij al de grootste datingsite van Nederland aan de Telegraaf Media Groep, iets wat hem enkele miljoenen euros opleverde.

De nieuwe datingsite gaat volgens hem beter en goedkoper worden dan alle concurrerende websites.
Zo is hij van plan om zijn abonnees alleen echt relevante profielen voor te schotelen. Andere websites proberen volgens hem juist zoveel mogelijk resultaten te tonen aan de leden, zelfs als de profielen in kwestie van leden zijn die al lang niet meer actief zijn op de site. Op zijn nieuwe site worden alleen profielen getoond van leden die in de voorgaande drie maanden nog actief zijn geweest. Op de nieuwe datingsite krijg je waarschijnlijk minder resultaten dan elders, maar weet je volgens Van Tuijl wel zeker dat die van actieve leden zijn die goed bij je wensen passen.

Ook wat betreft de kosten denkt Van Tuijl stevig te kunnen concurreren. Het is de bedoeling dat een abonnement bij zijn nieuwe site 17,50 euro per maand gaat kosten, dat is minder dan andere bekende Nederlandse datingsites. Daar kost het je al snel 25 tot 30 euro per maand om lid te mogen zijn.

Hoewel de online datingmarkt al behoorlijk verzadigd lijkt te zijn denkt Van Tuijl dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor zijn nieuwe concept. Vooral wat de kwaliteit betreft is er veel te halen volgens de internetondernemer, die ook met andere websites grote successen behaalde.


Dating nieuws
 • Tips voor daten tijdens corona
  Tips voor daten tijdens corona
  26-11-2020 lees
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees