Nieuwe datingsite Chris van Tuijl

Nieuwe datingsite Chris van Tuijl

De succesvolle internetondernemer Chris van Tuijl start binnenkort met een nieuwe datingsite. Eerder verkocht hij al de grootste datingsite van Nederland aan de Telegraaf Media Groep, iets wat hem enkele miljoenen euros opleverde.

De nieuwe datingsite gaat volgens hem beter en goedkoper worden dan alle concurrerende websites.
Zo is hij van plan om zijn abonnees alleen echt relevante profielen voor te schotelen. Andere websites proberen volgens hem juist zoveel mogelijk resultaten te tonen aan de leden, zelfs als de profielen in kwestie van leden zijn die al lang niet meer actief zijn op de site. Op zijn nieuwe site worden alleen profielen getoond van leden die in de voorgaande drie maanden nog actief zijn geweest. Op de nieuwe datingsite krijg je waarschijnlijk minder resultaten dan elders, maar weet je volgens Van Tuijl wel zeker dat die van actieve leden zijn die goed bij je wensen passen.

Ook wat betreft de kosten denkt Van Tuijl stevig te kunnen concurreren. Het is de bedoeling dat een abonnement bij zijn nieuwe site 17,50 euro per maand gaat kosten, dat is minder dan andere bekende Nederlandse datingsites. Daar kost het je al snel 25 tot 30 euro per maand om lid te mogen zijn.

Hoewel de online datingmarkt al behoorlijk verzadigd lijkt te zijn denkt Van Tuijl dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor zijn nieuwe concept. Vooral wat de kwaliteit betreft is er veel te halen volgens de internetondernemer, die ook met andere websites grote successen behaalde.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees