Dankzij online dating gratis eten

Dankzij online dating gratis eten

Dat online dating voor sommige singles een alternatief is om in een deel van het levensonderhoud te voorzien is onlangs gebleken in New York. Een 23-jarige vrouw uit deze grote wereldstad besloot om door middel van online dating zoveel mogelijk etentjes te regelen. Uiteindelijk kwam het erop neer dat de jongedame bijna elke avond gratis uit eten is geweest gedurende een lange periode. De vrouw had zich ingeschreven bij de dating site Match.com en het lukte haar om vijf avonden in de week gratis uit eten te gaan, want de dates betaalden telkens voor haar.

De mannen, die de single vrouw via de dating site had leren kennen, waren vrijwel allemaal bankiers of mannen met een andere goede baan in het zakenleven. De vrouw woont in Manhattan en sprak met de dates altijd af in exclusieve restaurants om daar vervolgens van een luxe diner te genieten. De vrouw wist op deze manier maandelijks een bedrag van ongeveer 1.200 dollar te besparen. Overigens liet de vrouw weten het niet echt nodig te hebben om op deze manier geld te besparen, want ze heeft zelf een jaarinkomen van ongeveer 45.000 dollar.

Om problemen te voorkomen hield de vrouw een spreadsheet bij met de namen van de dates en de ondernomen activiteiten. Een stelregel was dat ze niet meer dan vijf keer een date zou hebben met dezelfde man.

Aan het online daten kwam na verloop van tijd een noodgedwongen einde omdat de vrouw steeds dezelfde mannen tegenkwam, die zij via de dating site Match.com had leren kennen. Tegenwoordig is haar status niet meer single, want de dame in kwestie heeft nu een vaste vriend.


Dating nieuws
 • Leuke dating events voor single 50plussers
  Leuke dating events voor single 50plussers
  18-11-2019 lees
 • Date event voor single ouders met kinderen
  Date event voor single ouders met kinderen
  04-11-2019 lees
 • Meld je aan voor de Lexa Date Night
  Meld je aan voor de Lexa Date Night
  21-10-2019 lees
 • Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  Herfstactie en cocktail workshops bij Relatieplanet
  07-10-2019 lees
 • Online dating populair onder senioren en ouderen
  Online dating populair onder senioren en ouderen
  16-09-2019 lees