Dankzij online dating gratis eten

Dankzij online dating gratis eten

Dat online dating voor sommige singles een alternatief is om in een deel van het levensonderhoud te voorzien is onlangs gebleken in New York. Een 23-jarige vrouw uit deze grote wereldstad besloot om door middel van online dating zoveel mogelijk etentjes te regelen. Uiteindelijk kwam het erop neer dat de jongedame bijna elke avond gratis uit eten is geweest gedurende een lange periode. De vrouw had zich ingeschreven bij de dating site Match.com en het lukte haar om vijf avonden in de week gratis uit eten te gaan, want de dates betaalden telkens voor haar.

De mannen, die de single vrouw via de dating site had leren kennen, waren vrijwel allemaal bankiers of mannen met een andere goede baan in het zakenleven. De vrouw woont in Manhattan en sprak met de dates altijd af in exclusieve restaurants om daar vervolgens van een luxe diner te genieten. De vrouw wist op deze manier maandelijks een bedrag van ongeveer 1.200 dollar te besparen. Overigens liet de vrouw weten het niet echt nodig te hebben om op deze manier geld te besparen, want ze heeft zelf een jaarinkomen van ongeveer 45.000 dollar.

Om problemen te voorkomen hield de vrouw een spreadsheet bij met de namen van de dates en de ondernomen activiteiten. Een stelregel was dat ze niet meer dan vijf keer een date zou hebben met dezelfde man.

Aan het online daten kwam na verloop van tijd een noodgedwongen einde omdat de vrouw steeds dezelfde mannen tegenkwam, die zij via de dating site Match.com had leren kennen. Tegenwoordig is haar status niet meer single, want de dame in kwestie heeft nu een vaste vriend.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees