Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Pepper heeft tot en met het einde van het jaar een leuke acties voor singles die online daten. Iedereen heeft de mogelijkheid om gratis te reageren op berichtjes. Het is niet alleen mogelijk om berichtjes te lezen, maar dus ook om gratis er één terug te sturen. Gratis members hebben beperkt toegang tot de functionaliteiten, maar deze keer is er wat extra’s. Een gratis member die een berichtje van een full member ontvangt, kan een berichtje terugsturen. Full members hebben uiteraard toegang tot alle functionaliteiten. Dat verandert niet. Een full member heeft bij Pepper altijd de mogelijkheid om berichtjes te sturen en te chatten. Bovendien is het voor full members handig om te zien wie hun profiel heeft bezocht.

Gratis members kunnen alleen reageren op een inboxbericht en alleen gedurende de actieperiode. Het is natuurlijk ook mogelijk om na een leuk berichtje te hebben ontvangen full member te worden. Dan is het ook mogelijk om met andere singles op de datingsite te chatten. Er zijn actievoorwaarden van toepassen op de tijdelijke actie om gratis te reageren op berichtjes. De actieperiode is op 30 oktober 2018 van start gegaan en duurt tot en met 1 januari 2019. De inschrijving bij Pepper is overigens altijd gratis en verplicht tot niets. Het is ideaal om op deze manier kennis te maken met het berichtensysteem. Als het bevalt is het aan te raden om een full membership af te sluiten, zodat alle functies optimaal te benutten zijn. De actievoorwaarden schrijven voor dat er maar één profiel aangemaakt mag worden.


Dating nieuws
 • Winterweekend Ameland voor singles
  Winterweekend Ameland voor singles
  14-01-2019 lees
 • Online video speeddaten via Relatieplanet
  Online video speeddaten via Relatieplanet
  07-01-2019 lees
 • Pepper training van single naar samen
  Pepper training van single naar samen
  24-12-2018 lees
 • Relatieplanet populairste datingsite 2018
  Relatieplanet populairste datingsite 2018
  17-12-2018 lees
 • Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  Singles geven voorkeur aan datingprofiel met diepgang
  10-12-2018 lees