Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Pepper heeft tot en met het einde van het jaar een leuke acties voor singles die online daten. Iedereen heeft de mogelijkheid om gratis te reageren op berichtjes. Het is niet alleen mogelijk om berichtjes te lezen, maar dus ook om gratis er één terug te sturen. Gratis members hebben beperkt toegang tot de functionaliteiten, maar deze keer is er wat extra’s. Een gratis member die een berichtje van een full member ontvangt, kan een berichtje terugsturen. Full members hebben uiteraard toegang tot alle functionaliteiten. Dat verandert niet. Een full member heeft bij Pepper altijd de mogelijkheid om berichtjes te sturen en te chatten. Bovendien is het voor full members handig om te zien wie hun profiel heeft bezocht.

Gratis members kunnen alleen reageren op een inboxbericht en alleen gedurende de actieperiode. Het is natuurlijk ook mogelijk om na een leuk berichtje te hebben ontvangen full member te worden. Dan is het ook mogelijk om met andere singles op de datingsite te chatten. Er zijn actievoorwaarden van toepassen op de tijdelijke actie om gratis te reageren op berichtjes. De actieperiode is op 30 oktober 2018 van start gegaan en duurt tot en met 1 januari 2019. De inschrijving bij Pepper is overigens altijd gratis en verplicht tot niets. Het is ideaal om op deze manier kennis te maken met het berichtensysteem. Als het bevalt is het aan te raden om een full membership af te sluiten, zodat alle functies optimaal te benutten zijn. De actievoorwaarden schrijven voor dat er maar één profiel aangemaakt mag worden.


Dating nieuws
 • Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  Vier met andere singles Oud en Nieuw op Terschelling
  12-11-2018 lees
 • Gratis reageren op berichtjes bij Pepper
  Gratis reageren op berichtjes bij Pepper
  05-11-2018 lees
 • Actie van Pepper en NLvoorelkaar
  Actie van Pepper en NLvoorelkaar
  22-10-2018 lees
 • Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  Website van het Jaar 2018 verkiezing met categorie dating
  15-10-2018 lees
 • Leuk spel voor singles in Den Haag
  Leuk spel voor singles in Den Haag
  08-10-2018 lees