Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Gratis reageren op berichtjes bij Pepper

Pepper heeft tot en met het einde van het jaar een leuke acties voor singles die online daten. Iedereen heeft de mogelijkheid om gratis te reageren op berichtjes. Het is niet alleen mogelijk om berichtjes te lezen, maar dus ook om gratis er één terug te sturen. Gratis members hebben beperkt toegang tot de functionaliteiten, maar deze keer is er wat extra’s. Een gratis member die een berichtje van een full member ontvangt, kan een berichtje terugsturen. Full members hebben uiteraard toegang tot alle functionaliteiten. Dat verandert niet. Een full member heeft bij Pepper altijd de mogelijkheid om berichtjes te sturen en te chatten. Bovendien is het voor full members handig om te zien wie hun profiel heeft bezocht.

Gratis members kunnen alleen reageren op een inboxbericht en alleen gedurende de actieperiode. Het is natuurlijk ook mogelijk om na een leuk berichtje te hebben ontvangen full member te worden. Dan is het ook mogelijk om met andere singles op de datingsite te chatten. Er zijn actievoorwaarden van toepassen op de tijdelijke actie om gratis te reageren op berichtjes. De actieperiode is op 30 oktober 2018 van start gegaan en duurt tot en met 1 januari 2019. De inschrijving bij Pepper is overigens altijd gratis en verplicht tot niets. Het is ideaal om op deze manier kennis te maken met het berichtensysteem. Als het bevalt is het aan te raden om een full membership af te sluiten, zodat alle functies optimaal te benutten zijn. De actievoorwaarden schrijven voor dat er maar één profiel aangemaakt mag worden.


Gratis reageren actie verlengd bij Pepper

Gratis reageren actie verlengd bij Pepper

De gratis reageren actie van datingsite Pepper is een schot in de roos. De promotie is zo succesvol dat er sprake is van een verlenging. Dat houdt in dat de goede voornemens om een liefde te vinden nog geen geld hoeven te kosten. Uiteraard is de keuze vrij voor singles om meteen vanaf het eerste moment alle opties van het online dating platform te gebruiken. Er zijn meerdere abonnementen om een keuze uit te maken. Bijvoorbeeld van een maand of van drie maanden of langer. De inschrijving op het platform voor online dating is in elk geval ook al gratis. Dat is een leuke manier van kennismaken en met de actie om gratis te reageren, is er misschien al wel heel snel kans op succes.

Pepper helpt de liefde een handje met de leuke actie om iedereen gratis de berichten te laten lezen. Naast de optie van berichtjes lezen, is het mogelijk om zelf ook gratis een berichtje terug te sturen, Een gratis member heeft de mogelijkheid berichten van een full member te ontvangen en deze te lezen. Hierna is er één optie om te reageren, want er is maar één berichtje gratis te verzenden naar de betreffende full member. Ook full members profiteren natuurlijk op deze manier door berichten naar gratis members te sturen die gelezen kunnen worden. Overigens gaat het alleen om de mogelijkheid om gratis te reageren op zogenoemde inboxberichten. Wie gratis member is en wil gaan chatten met een single dient eerst een full membership aan te gaan.


Dating nieuws
 • Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  Veel mannen houden datingprofiel aan na succesvolle date
  10-11-2020 lees
 • Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  Lexa heeft Lara bot voor online dating vernieuwd
  21-10-2020 lees
 • Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  Slow daten voor optimaal succes in de liefde
  02-10-2020 lees
 • Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  Daten op basis van wetenschappelijke matchmaking
  22-09-2020 lees
 • Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  Upgrade voor online dating platform Relatieplanet
  03-09-2020 lees